Sunday, 4 October 2015

PENJELASAN MENGENAI “KANSER” DARI SUDUT ALTAMEDIK

Kanser secara umum dikenali sebagai PENYAKIT yang amat merbahaya dan ditakuti. Tetapi mengikut tafsiran ALTAMEDIK, kanser adalah SISTEM PINCANG dan mampu diperbetulkan hanya melalui ARAHAN & KAWALAN oleh PLAS-B.

Oleh itu, kepada sesiapa yang menghadapi masaalah kanser hendaklah YAKIN ianya masih boleh DIPERBETULKAN dan DIUBATI.

PLAS-B merupakan SISTEM UTAMA yang dihasilkan oleh SEL TUNJANG selain daripada PLAS-A.

Fungsi PLAS-B adalah memastikan semua sistem-sistem kecil yang dihasilkan oleh PLAS-A berada pada tahap OPTIMUM.

Jika PLAS-B tidak berada pada tahap optimum, masalah akan berlaku dan ini dinamakan SP- Sistem Pincang didalam ALTAMEDIK (ALAMTOLOGI), dan didalam ilmu allopaty (conventional science) disebut PENYAKIT.

Penyakit Kanser merupakan protein-protein  atau sistem yang telah KEHILANGAN PANDUAN dan ia bukanlah JAHAT tetapi terkeluar daripada RUTIN yang dibenarkan kerana kawalan dan SIGNAL yang salah diterima daripada PLAS-B.

Pelbagai kajian sedang dijalankan dengan lebih terperinci mengenai permasalahan kanser dan cara sistem badan bekerja untuk menyembuhkan sistem-sistem pincang badan.
Sel-sel kanser sebenarnya adalah sebahagian dari sistem badan didalam mekanisma Plas-B mengikut altamedik. Kanser berlaku atas faktor "TENAGA" dan "ISYARAT" yang PINCANG.

Penyembuhan PASTI berlaku jika KEPINCANGAN ini dikenal pasti oleh Plas-B namun untuk itu, isyarat MIKRO yg berserta TENAGA MIKRO perlu disalurkan pada sel tunjang terlebih dahulu.

Walaupun bahan asas ABA24 HABLUR/ CRYSTAL adalah garam dan gula, apabila ia diproses mengikut formula alamtologi, ia menjadi satu material baru yang dinamakan ABA24 HABLUR

Malah, pada kadar 0.12g untuk setiap kali pemakanan, ia menjadi TENAGA MINERAL kepada system tubuh yang memerlukan.
Berikut adalah penyataan dari sudut ALTAMEDIK.

BERIKUT ADALAH PERNYATAAN DARI SEGI ALTAMEDIK. UNTUK MENGETAHUI LANJUT, SILA HANTARKAN EMEL KEPADA ALAMTOLOGI.OFFICIAL@GMAIL.COM ANDA TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL MANA-MANA PETIKAN/ GAMBAR/ VIDEO/ MAKLUMAT DI DALAM BLOG INI TANPA KEBENARAN DARI PIHAK ADMIN. TERIMA KASIH.