Thursday, 17 September 2015

KAITAN IMMUNE SYSTEM (UMPAMA SABUN PENCUCI), ABA24(TENAGA), AIR (AGEN) DAN KOTORAN (TOKSIN)

IMUN SISTEM badan manusia ibarat sabun pencuci yg menanggalkan segala kotoran dalam cells (terdapat 200 jenis cells). Walau bagaimanapun tanpa AIR, sudah tentu pakaian (badan) tidak akan bersih (sihat) dan kotoran akan terus kekal mendap menjadi daki dan berbau; begitu juga solid waste dalam badan seperti lebihan lemak/kolestrol dan bahan buangan bertoksid dan berasid akan tetap kekal dlm CELLS, TISU, ORGAN yg menyebabkan pesakit akan terus sakit yg berulang ulang. 

Jadi nampak SERBUK PENCUCI TAK BERKESAN ATAU TAK KUAT NAK CUCI SEBAB TAK ADA TENAGA.

KOTORAN TOKSID dibuang 50% melalui buah pinggang, paru, hati, kulit dan lain2. Oleh itu kekerapan kitaran pembuangan melalui AIR KENCING DIPERLUKAN. Tambahan pula CELL yg mati juga menjadi bahan buangan bertoxsin. Oleh itu AIR yg CUKUP perlu diserap dgn cepat sampai kpd CELLS tersebut.

SAIZ MOLEKUL AIR
Saiz MOLEKUL AIR yang kecil akan mudah diserap dgn lebih berkesan berbanding dengan saiz molekul air yg besar melalui tisu lembut. 

AIR akan mengisi ruang antara cells (INTERSTITIAL) dan dalam cells (INTRACELLULAR) dan BLOOD PLASMA.
Saiz molekul Air diukur dalam Hz bagi AIR BERION mempunyai saiz molekul terkecil (47.82) berbanding dengan AIR biasa (105.98 Hz hingga 122Hz).

Meminum AIR yg BERALKALI juga membantu badan membuang bahan buangan berasid. Walau bagaimanapun, AIR BERALKALI BUKANLAH UBAT untuk menyembuh penyakit. Tetapi jika diambil berulang kali secara tetap ianya DAPAT mengurangkan bahan buangan berasid dalam badan yg akhirnya boleh menyehatkan badan SECARA SEMULAJADI.

PENGGUNA ABA24 HABLUR PERLU JELAS BAHAWA PENTINGNYA MEMINUM AIR BERSIH SEBANYAK MUNGKIN SUPAYA PEMBERSIHAN TOKSIN OLEH IMMUNE SYSTEM LEBIH OPTIMUM, 

No comments: